Welke plattegrond zoekt u?

Vertrekhal (departures)

Vertrekhallen (departures) SchipholOp deze plattegrond van Schiphol staan de Departures hallen. Er zijn drie vertrekhallen op Schiphol.

Ook op deze plattegrond: Naast de vertrekhallen staan er op deze kaart: Baggage lockers, Cash and Change / Cash Machine, Tax Free Validation, Tax Free refunds, Informatiedesk, KLM informatie service centre, Passport Control / securiry check, Privium ClubLounge, Transfer Desk, ABN Amro.

Schiphol Departures plattegrondKlik op de plattegrond voor de grote versie.

Aankomsthallen

Alle aankomsthallen op SchipholEr zijn vier aankomsthallen op Schiphol, deze kaart toont alle vier de hallen. Aan de vluchtnummers kunt u zien bij welke aankomsthal u moet zijn.

Ook op deze plattegrond:Meeting Point, NS, Bank, Parkeren, Bar, Bus, Eerste Hulp, Bagagekluizen, Autoverhuur, Hotel reserveren, Treinkaartjes, Winkelstraat, Restaurant, Rolstoelservice, Brievenbus, Informatiebalie.

Reizigers ophalen? Op de Schiphol aankomsttijden kunt u per vluchtnummer precies zien hoelaat het vliegtuig landt.

Ontmoeting aankomsthalIn de winkels van Schiphol Plaza zijn tal van leuke cadeaus om reizigers warm te ontvangen. Klik op de plattegrond voor de grote versie.

Schiphol Plaza

Schiphol Plaza winkelsZoekt u een kadowinkel, supermarkt of bijvoorbeeld een kapper? Op Schiphol Plaza zijn verschillende bedrijven gevestigd.

Slecht ter been? STA is de uitkomstSchiphol Transfer Asistance helpt u naar de juiste Gate brengen, u vindt deze service aan het begin van de aankomsthal 4. De borden STA leiden u naar de juiste plaats.

Slechthorend?Op Schiphol zijn speciale plekken waar slechthorenden geholpen kunnen worden. De kaart van de aankomsthal duidt deze.

Afgesproken bij het MeetingPoint?Direct in de hal zijn er meerdere meeting points. Bekijk de Schiphol Plaza plattegrond. Grotere versie, klik op de kaart.

Schiphol Bedrijven

Bedrijven op SchipholOp Schiphol zijn meer dan 500 bedrijven gevestigd. Transavia, KLM maar ook Nippon Express zit gevestigd op Schiphol.

Complete lijstBekijk hier alle bedrijven op Schiphol, adresgegevens, telefoonnummers etc. Klik op de kaart voor meer informatie.

Meer dan 500 bedrijvenKlik op de plattegrond om een beeld te krijgen van alle bedrijven op Schiphol.

Afgesproken bij het MeetingPoint?Direct in de hal zijn er meerdere meeting points. Bekijk de Schiphol Plaza plattegrond. Grotere versie, klik op de kaart.